fbpx

MELATONIN е додаток во исхраната во таблети наменет и за професионални и за аматери спортисти. Додаток во исхраната MELATONIN е висококвалитетен производ кој ја надополнува исхраната на спортистите со мелатонин.

Состав: средства за зголемување: микрокристална целулоза, компир скроб, малтодекстрин; средства против стврднување

дневно, непосредно пред спиење. Не го надминувајте максимумот од 1 таблета дневно Не користете го производот како замена за разновидна исхрана.

Производ наменет за здрави и возрасни лица.

на здрави и возрасни лица. Не е погоден ниту за бремени ниту за доилки. Чување: Да се чува на суво место на собна температура до 25°C во затворено пакување. Заштитете се од директна сончева светлина. Додатоците во исхраната треба да се чуваат подалеку од дофат на деца.  Употребливо до пред датумот на завршување и бројот на серијата: на страната на пакувањето. Нето тежина на една таблета: 500 mg

Активни состојќи1 таблета
Мелатонин1mg