АКЦИЈА

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА ПРОИЗВОДИ НА АКЦИЈА НЕ ВАЖИ

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НАД 2000 ДЕНАРИ САМО ЗА ПРОИЗВОДИ ШТО НЕ СЕ НА АКЦИЈА